SPOR: Beşiktaş’ta neler oluyor?

Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı’nın, Kulüp Başkanı Fikret Orman adına attığı mail Hukuk Müşavirliği’ni istifa noktasına getirdiği söyleniyor.
Beşiktaş’ta neler oluyor?

İşte Radikal gazetesinde yer alan iddialar:
Siyah-beyazlı kulübe yapılan icra baskını Türk futbolunun gündemine otururken, bu şok baskının ardından Kulüp Başkanı Fikret Orman adına kulübün iştiraki olan şirketin yönetim kurulu üyeleri ve personeline atılan mail Beşiktaş ‘ı fena karıştırdı.
Sporx.com’un haberine göre; Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Uğur Gökhan Sarı’nın, Başkan Orman adına attığını belirttiği 16.4.2015 tarihli mail kulüp avukatı Kayhan Turan adına yine yönetici ve personele atılan bir maille yalanlandı. Bu olay Beşiktaş Kulübü Hukuk Müşavirliğini istifa noktasına getirdi.

Beşiktaş’ta Rıza Sarraf krizi!
“BAŞTA MÜSEMMA BEYAZADAM OLMAK ÜZERE…”
Bir gün önce kulübe yapılan şok haciz baskının ardından Genel Koordinötür Gökhan Sarı’nın, idareci ve personele gönderdiği “Değerli çalışma arkadaşlarım, Başkanımız Sayın Fikret Orman adına; dün yaşadığımız üzücü olayda göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ederim. Bu arada başta Müsemma Beyazadam olmak üzere tüm Hukuk İşleri Departmanımıza ayrıca şükranlarımı sunarım” şeklinde gönderdiği mail kulüp avukatı Kayhan Turan tarafından aynı gün öğleden sonra yönetim kurulu üyeleri ve tüm personele gönderilen maille yalanlanırken, kullanılan uslubün sertliği dikkati çekti.

“TÜM PERSONELİMİZİ İSTİFANIN EŞİĞİNE GETİRDİ”
Av. Kaşhan Turan, “Sayın Uğur Gökhan Sarı’nın Hukuk Müşavirliği’ne ilişkin mailine cevaptır” başlığı ile BJK Yönetim Kurulu Başkanı; BJK Yönetim Kurulu; BJK Müdürler; BJK Tüm Personel’ine gönderdiği ve Gökhan Sarı’ya da cc ettiği mailinde “Öncelikle belirtmek isterim ki ve çok iyi biliyorum ki, Beşiktaş Şirketler Grup Genel Koordinatörü Sayın Uğur Gökhan Sarı’nın 16.04.2015 tarihinde Başkanımız Sayın Fikret Orman adına yapmış olduğu talihsiz açıklama, kesinlikle Başkanımız Sayın Fikret Orman’a ait değildir.
Yapılan açıklama Sayın Uğur Gökhan Sarı’nın bizzat benim yüzüme karşıda söylediği gibi kendi şahsi fikridir. Ne hikmetse Sayın Uğur Gökhan Sarı kendi fikri olduğunu belirttiği bir konuda Başkanımız Sayın Fikret Orman adına açıklama yapabilmektedir. Bu durumun ve yapılan açıklamanın tarafımdan ve BJK Hukuk Müşavirliği tarafından kabul edilebilmesi mümkün değildir. BJK Hukuk Müşavirliği Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın başkanlığa seçilmesinden bugüne kadar daima bir bütün olarak hareket etmeye gayret göstermiş, ben demeden biz olmaya çalışmış, BJK ya en üst seviyede hizmet etme düsturuyla hareket etmiştir. Bunu en iyi bilenlerden biri de Sayın Uğur Gökhan Sarı’dır. Bu nedenle Sayın Uğur Gökhan Sarı’nın hangi düşünce ve maksatla Hukuk Müşavirliği’mizde görevli avukatımız Sayın Müsemma Beyazadam’ın adını öne çıkarmak suretiyle üstelik de Başkanımız Sayın Fikret Orman adına bu açıklamayı yapmış olduğu benim dışımda kimse tarafından anlaşılamamıştır.

Gökhan Töre hakkında ‘zorla getirme’ kararı
Sayın Uğur Gökhan Sarı’nın yapmış olduğu bu davranış başarıyla ve özveriyle görevini yürütmekte olan Hukuk Müşavirliği’mizde görevli tüm personelimizi istifanın eşiğine getirmiştir. Bilinmelidir ki Beşiktaş ancak onurlu, dürüst ve özverili insanlarla hak ettiği yerlere gelecektir. Zaten Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın Beşiktaş personelinde bulunmasını istediği özelliklerde bunlardır. Saygılarımla. Av.Kayhan TURAN” sözlerine yer verdi.
Av.Kayhan tüm personeli bilgilendirdiği bu mailinde Gökhan Sarı tarafından Fikret Orman adına atılan mailin Beşiktaş Başkanı’na ait olmadığını ve bu durumun Beşiktaş Kulübü Hakuk Müşavirliğini istifa noktasına getirdiğini söylemesi sıkıntılarla boğuşan siyah-beyazlı kulübü sürpriz bir krizle karşı karşıya bırakmış oldu.