SPOR: Ortalık karıştı

İcra takibini başlatan Aktif Tanıtım’ın avukatı Dedeoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman’ın kullandığı bazı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
İşte bazı detaylar:
Fikret Orman’ın icra takibi işlemiyle ilgili açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ileri süren Dedeoğlu, özetle şunları kaydetti:
“Fikret Orman ile yapılan protokol şartlarına uyulmamasının sanki 1 günlük gecikme şeklinde yansıtılması doğru olmadığı gibi tamamen kamuoyunu yanıltmaya ve kendi kusurlarını gizlemeye matuf beyanlardır. 6 adet çekin hepsinin ödemesini geciktirmişler, 5. çeki ise ödemeyerek arkasının yazdırılmasına sebebiyet vermişlerdir. Ayrıca, çek işleme konduktan sonra ödemeyi yapmışlar ancak protokol gereği halen ödemeleri gereken 1 milyon liraya yakın harcı halen ödememişlerdir. Bu şekilde protokolü ihlal etmişler ve protokolde taraflarca belirlenen yaptırımlar devreye girmiştir. Dolayısıyla olay, yansıtılmaya çalışıldığının aksine bir gün iki gün gecikme meselesi değildir. Bu tamamen kamuoyu nezdinde kendi kusurlarını ve kötü niyetlerini gizleme gayretidir. Bu ödemeler bugün dahi yapılmamıştır.”