SPOR: “Lig çok çekişmeliydi”

TKBL Spor Toto Play-Offları Basın Toplantısı Yapıldı… TKBL 2014-15 sezonu Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı düzenlendi.
TKBL 2014-15 sezonu Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapıldı. Toplantıda play-offlara kalan takımların antrenör ve oyuncularının yanı sıra; TBF yetkilileri ve basın mensupları yer aldı.
Toplantıya Kadın Basketbol Takımı adına Baş Antrenör Ömer Buharalı ve Kaptanı Gülşah Akkaya katıldı.
Baş Antrenörü Ömer Buharalı toplantıda şöyle konuştu; “Sezon içerisinde iki kez yendiğimiz Fenerbahçe ile eşleştik. Sezon başında böyle bir eşleşme olsa kimse bize şans vermezdi ama şu anda insanların aklında şüphe bırakabiliyoruz. Bizim için iyi bir izlenim. Saha avantajı Fenerbahçe’de olacak ama biz de sezon içindeki iki maçı kazanmamızı sağlayan oyunu tekrarlamak istiyoruz.”
Takım Kaptanı Gülşah Akkaya ile şunları söyledi; “Lig çok çekilmeli geçti. Son ana kadar nihai sıralamalar belli değildi. Fenerbahçe’yi iki kez ligde yendik ama bu sefer şampiyonluk için oynayacaklar. Kalitelerini biliyoruz. İki maç çok keyifli geçmişti. Aynı keyifte bir maç izletmek istiyoruz.”