BEŞİKTAŞ: Aşk yok heyecan var

Müzikli komedi oyunu “Aşk Yok, Heyecan Var”, 18 Nisan’da Kılçık Mekan’da sahneleniyor. Kılçık Yazı Ekibi’nin kaleme aldığı “Aşk Yok, Heyecan Var” müzikli komedi oyunu, güldüğünüz insan manzaralarını oyuna ekleyerek gündemi takip ediyor.

Cenk Tunalı’nın yönettiği oyunun oyuncu kadrosu; Cenk Tunalı, Şeyla Halis, Bekir Çiçekdemir ve Sedat Üstüntürk’ten oluşuyor. Bu oyunda yakamoz yok, mehtap yok, romantik şiirler, kırmızı güller, kalpli balonlar, kırda el ele koşturmaca, kumsalda sarmaş dolaş güneşi batırmaca, ay ışığı altında serenat yapmaca yok.
“Seninle bir gün Gülen Gözler’i izlesek ya” var. “Hatta aynı gün bir de korku filmi izleyelim. Ama ne olursun, film süresince elimi tut, beni yalnız bırakıp odadan gitme. İlle de gideceksen, gelirken çayın altını kıs da gel. Ama mutlaka geri gel, sensizken korkamam bile” var. “En olmadı, gece bültenini izleriz, oda olmadı televizyonu kırarız, birbirimizi izleriz, uykumuz gelirse sen esnersin, ben seni izlerim. Ben uyuklarım, sen beni çatallaşmış, uykulu sesimden öpersin” var.