BEŞİKTAŞ: Emeç anıldı

Çetin Emeç’e Saygı Gecesi…25 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden usta gazeteci Çetin Emeç, “Ustalara Saygı” etkinlikleri kapsamında anıldı.
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Emeç, Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ustalara Saygı” etkinliğinde anıldı.
Anma gecesine, Çetin Emeç’in eşi Bilge Emeç, oğlu Mehmet Emeç, kızı Mehveş Emeç ile aile dostları, sevenleri ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Etkinlik, davetlilere verilen kokteyl ile başladı. Ardından Gazeteci Çetin Emeç’in hayatının anlatıldığı bir barkovizyon sunumu yapıldı. Sunum sonrasında ise katılımcılar sahneye çıkarak Çetin Emeç’i anlatan konuşmalar yaptı.
Katılımcılar arasında yer alan Uğur Dündar bir dönem çalışma arkadaşı olduğu Gazeteci Çetin Emeç’le arasında geçen bir anıyı, davetlilerle paylaşırken “Çetin Emeç çok değerli bir gazeteciydi” diye konuştu.
Emeç’in; kişiliği ve her yönüyle gazeteci kimliğinin anlatıldığı gecede, Çetin Emeç’in kızı Mehveş Emeç Birol sahneye çıkarak, davetlilere piyano eşliğinde mini bir konser verdi.