SPOR: Kartal TFF’ye başvurdu

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İngiltere’nin Liverpool takımına deplasmanda 1-0 yenilmelerine rağmen turu geçme konusunda umutlu olduklarını söyledi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, rakipleri karşısında ilk yarıda çok iyi oynadıklarını belirterek, “Golü bulsaydık maç çok farklı olurdu. Demba Ba’nın şutunda kaleci sanki uzadı” dedi.

Rakiplerinin kendi liginde geride kalmasından dolayı UEFA Avrupa Ligi’ne önem verdiğini vurgulayan Albayrak, “Golü bulmak için 3-4 forvet birden oynadılar. Buna rağmen çok az pozisyon verdik. Takım olarak güzel şeylere taraftarları alıştırdık. Liverpool deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgi bile üzüntülü bir hava yaratıyor. İki aşamalı bir mücadele veriyoruz. İstanbul’a umutla döndük. Ne Türk futbolu ne Beşiktaş eskisi gibi değil. İkinci maçta turu geçeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Albayrak, hem Süper Lig’de hem Avrupa kupalarında pozitif futbol oynadıklarını, bu şekilde oynamalarının da takıma özgüven olarak yansıdığını kaydetti.