SPOR: İngiltere macerası

Beşiktaş kafilesi, yarın Liverpool ile oynayacağı maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İngiltere’ye hareket etti.

UEFA Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında yarın Liverpool ile oynayacağı maç için bugün İngiltere’ye gitmesi gereken Beşiktaş, yoğun kar yağışına takılmıştı. Sabah saatlerinden bu yana Nevzat Demir Tesisleri’nde bekleyen siyah-beyazlı kafile, saat 13.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket etti. Saat 13.45’te havalimanına gelen kafile, yaklaşık 5 saat 20 dakikalık rötarın ardından özel uçak ile İngiltere’ye hareket etti. Yolculuk öncesi Beşiktaş’ın yıldız ismi Gökhan Töre, sosyal medya hesabından uçak içinde takım arkadaşlarıyla çekindiği fotoğrafı paylaşarak, “Liverpool yolculuğu başlıyor. İyi bir sonuç ile geri dönmek istiyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadesini kullandı.

Öte yandan kafileyi sabah saatlerinden bu yana havalimanında bekleyen bir grup Beşiktaşlı taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Uçak Yeşilköy’den Sabiha Gökçen’e gitti

Beşiktaş’ı Liverpool’a götürecek uçak Atatürk Havalimanı’ndan kalkarak Sabiha Gökçen’e gitti.

Atatürk Havalimanı’nda iniş ve kalkışlar zaman zaman dururken, radarda Atatürk Havalimanı’ndan kalkıp, Sabiha Gökçen’e inen bir uçak dikkat çekti. Uçağın Beşiktaşlı sporcuları taşıyacak THY uçağı olduğu anlaşıldı.

Kar yağışı aralıksız devam ederken İstabul’un üstünde uçaklar dakikalarca zig zag çizdi. Bir çok uçak inişi gerçekleştiremeyip, başka kentlere yönlendirildi.