TÜRKİYE: 3 kız çocuğu daha kayıp!

İstanbul’da yaşayan 3 kız çocuğundan haber alınamıyor. Türkiye Özgecan’ın yasını tutarken, 3 genç kızdan haber alınamıyor.
Facebook’da tanıştıkları kişiler tarafından kaçırıldıkları sanılan kızlarda hala haber çıkmadı aileleri perişan halde kızlarından bir haber bekliyorlar. Özgecan’ın vahşice katledilmesinden sonra çocuklarını başına kötü birşey gelmesinden korkuyorlar.
Dün gelişen ve bugün de gündemde olan konuyla ilgili olarak işte detaylar şöyle:
İstanbul’dan üzücü haber geldi. Arkadaşlarıyla buluşmak üzere 10 gün önce evinden çıkan Gamze Boyraz veFacebook’tan tanıştığı Özgür Sezgin’in kaçırdığı tahmin edilen Nesrin K.’dan haber alınamıyor.
İstanbul Maltepe’deki evinden arkadaşlarıyla buluşmak için çıkan Gamze Boyraz’dan 10 gündür, Ümraniye’de yaşayan ve Facebook’ta tanıştığı Özgür Sezgin tarafından kaçırılan 17 yaşındaki fenilketonüri hastası Nesrin K.’dan ise 1haftadır haber alınamıyor. Her iki kızınailesi de kızlarının Özgecan ile aynı kaderi yaşamasından korkuyor.
İstanbul Maltepe’deki evinden arkadaşlarıyla buluşmak için çıkan Gamze Boyraz’dan 10 gündür haber alınamıyor.
Ümraniye’de yaşayan 17 yaşındaki fenilketonüri hastası Nesrin K., ise hakkında 1 ay önce uzaklaştırma kararı alınan, facebook’ta tanıştığı Özgür Sezgin tarafından kaçırıldı. Bir haftadır kayıp olan Nesrin için zamana karşı amansız bir yarış başladı.
Çünkü, Nesrin’in kesinlikle hayvansal gıda tüketmemesi, yurt dışından getirilen özelmamaları yemesi gerekiyor. Aksi halde genç kızın bitkisel hayata girme riski var. Ümraniye’de oturan Nesrin K., 3 ay önce Facebook üzerinden Özgür Sezgin ile tanıştı. İddiaya göre, Özgür Sezgin bir süre sonra zorla birlikte olmak istediği genç kızı tehdit etmeye başladı. Gece geç saatlerde bile evini telefonla arayıp tacizde bulundu. Sezgin, ailesini öldürmekle tehdit ettiği Nesrin K.’ya birlikte kaçmayı teklif edince olay polise vesavcılığa intikal etti.
ESRA’DAN 7 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Malatya’da “okula gidiyorum” diyerek evden ayrılan üniversite öğrencisi Esra Gündüz’den 7 gündür haber alınamıyor. 21 yaşındaki Esra Gündüz, Beydağı’ndaki evinden sabah ayrıldı. Akşam eve dönmeyen genç kızın ailesi, durumu polise bildirdi. 21 yaşındaki Esra Gündüz, Beydağı’ndaki evinden sabah ayrıldı. Akşam eve dönmeyen genç kızın ailesi, durumu polise bildirdi. Yedi gündür kızlarından haber alamayan aile, çocuklarının hayatından endişe ediyor.