BEŞİKTAŞ: Yıllar sonra aynı sahnede…

Kayahan ve Nilüfer, 14 yıl aradan sonra aynı sahneyi paylaştı. Beşiktaş Barbaros Meydanı’ndaki Sevgililer Günü konserini açan Nilüfer oldu.
Gecenin startını Kayahan’ın unutulmaz “Geceler” şarkısıyla veren Nilüfer, programa “Esmer Günler” ve “Büyük Aşkım”la devam etti, ardından İpek Açar’ı sahneye aldı.
Açar, usta müzisyenin hasta yatağında yazdığı yeni şarkısı “Sevgiliye”yi okuduktan sonra “Seninle Her şeye Varım Ben”i söylemeye başladı. Kayahan o sırada kızları Beste, Aslı ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın kollarında yanına gelerek eşi İpek Açar’a eşlik etti.
Devamında solo olarak “Bir Aşk Hikayesi”, “Gönül Sayfam” ve “Yemin Ettim”i yorumlayan Kayahan, “Ben Anadolu Çocuğuyum” şiirinin sonunda ise kendisi için sahneye konulan koltuktan kalkarak hayranlarına seslendi.
Bir süredir yumuşak doku kanseri tedavisi gören sanatçının “Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız” sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlattı.
Konser, Kayahan ile Nilüfer’in birlikte seslendirdikleri “Gözlerinin Hapsindeyim” ve “Mavilim” şarkılarıyla sona erdi.