BEŞİKTAŞ: “Sev Beni”

Beşiktaş Belediyesi ve Yeni Sinema Hareketi tarafından düzenlenen, “Her Cuma Yeni Sinema” etkinliğinde bu hafta Maryna Er Gorbach ve Mehmet Bahadır Er ikilisinin yazıp yönettiği “Sev Beni” filmi seyirciyle buluşacak.

Film ilk gösterimini 50. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ulusal yarışma seçkisinde gerçekleştirmişti. Uluslararası Film Festivallerinin bol ödüllü filmi “Sev Beni”, Türk- Ukrayna ortak yapımı ilk uzun metrajlı film olma özelliğini taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise, Viktoria Spesivtzeva, Ushan Çakır, Güven Kıraç, Yavuz Bingöl, Murat Şeker gibi isimler yer alıyor.

30 Ocak 2015 Cuma günü saat 19.00’da başlayacak olan gösterimin ardından film ekibi izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Her Cuma Yeni Sinema, 6 Şubat 2015’te Ahmet Küçükyalı’nın “Bensiz” filmi ile devam edecek.

SEV BENİ
Türkiye / 2013 / Türkçe / 90’

Yönetmen: Maryna Er Gorbach, Mehmet Bahadır Er
Senarist: Mehmet Bahadır Er, Maryna Er Gorbach
Oyuncular: Viktoria Spesivtzeva, Ushan Çakır, Güven Kıraç, Yavuz Bingöl, Murat Şeker

Film Hakkında
Cemal çıktığı yurt dışı seyahatinde genç ve güzel Sasha’yla tanışır; geceyi beraber geçirmek için gece kulübünden ayrılırlar, ancak olaylar alışılmış şekilde devam etmez. Beyaz Şehir Kiev’in eşsiz güzelliğinde Sasha ve Cemal başlarına gelen zorluklarla mücadele ederken birbirlerini tanır, etkilenir. Aşk onları beklemedikleri bir zamanda yakalar, her şeye sıfırdan başlamak için ellerine bir şans geçmiştir fakat Cemal yakında evlenecektir, Sasha’nın da bir sevgilisi vardır. Birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekleri nasıl aşacaklardır?