AKTÜEL: Kalıcı olması için…

Makyaj ürünlerinde dayanıklılık önemlidir, yoksa yaptığınız makyaj ufak bir aksilikte veya kısa bir süre içinde dağılabilir. Dayanıklı makyaj istiyorsanız en kolay yol ucuza kaçmak yerine kaliteli ürün almaktır. Makyaj ürünlerini nasıl kullanmalısınız…

Allıklar; Allık seçiminde asla ucuza kaçılmamalıdır. Allık ne kadar güzel yapılsa da bir süre sonra uçup giden bir üründür diye belirtiliyor uzmanlar tarafından. Bu nedenle seçiminizi “krem allıklar” olarak değiştirmeniz öneriliyor. Çünkü diğerlerine göre daha dayanıklıdır.

Maskaralar; Genellikle maskara üreticileri suya dayanıklı ürünler yapıyor ama hepsi aynı kalitede değil, suya dayanıklı allık aldığınızda denemeden öğrenmeniz pek mümkün olmuyor, hangi markanın daha kaliteli olduğunu deneyerek seçebilirsiniz.

Kapatıcılar; Cilt hassas bir yapıya sahiptir, cildinizde soğuktan veya sıcaktan oluşan, alerjinizin tetiklediği lekeler oluşabilir, kapatıcı kullanıyorsanız mutlaka kaliteli bir ürün tercih etmeniz gerekir, kapatıcılarda da önerilen krem kapatıcılardır.

Rujlar ve Parlatıcılar; Çok ucuz bir ürün kullanmıyorsanız rujunuz birini öptüğünüzde veya yıkadığınızda hemen çıkmayacaktır, çünkü çoğu marka rujlar ve parlatıcılar suya dayanıklı yapıya sahip oluyor.

Makyajda çözüm kalıcı ve kaliteli ürünlerden geçer. Ayrıca temiz bir cilt de makyaj her zaman daha kalıcıdır.