SİYASET: 4 yıl istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçadroğlu, “Başbakan’ın danışmanıEtyen Mahçupyan yolsuzluktan rahatsız olan İslami bir kesim olduğunu söyledi. Peki bu kesim neden ses çıkarmıyor? Etyen Mahçupyan’ı yürekten kutluyorum. Son derece doğru bir şey söylüyor. Kul hakkı yemek en büyük günahtır. Toplumu uyandırmak zorundayız” dedi.
Konuşmasından bazı satır başları ise şöyle:
“Başbakan’ın danışmanı Etyen Mahçupyan yolsuzluktan rahatsız olan İslami bir kesim olduğunu söyledi. Peki bu kesim neden ses çıkarmıyor? Benim bu soruyu o vatandaşlarıma sorma hakkım var. Haksızlık karşısında duran dilsiz şeytansa bu role neden talip oluyorsun? Etyen Mahçupyan’ı yürekten kutluyorum. Son derece doğru bir şey söylüyor. Kul hakkı yemek en büyük günahtır. Toplumu uyandırmak zorundayız. Susmayacaksın. Yolsuzluk yapanlara saygı duymayız ama susanlara da saygı duymayız.

“4 YIL İSTİYORUM”

TÜİK işsizliğin çift haneli rakamlara ulaştığını açıkladı. İşsizlik son derece tehlikelidir. İşsiz kardeşlerime sesleniyorum. 12 yıldır yönetiyorlar, geldikleri nokta bu. 12 yıldır seni oyaladılar. Sana bir sözüm var CHP’ye sadece 4 yıl için yetki ver. 12 yıl istemiyoruz, bir iktidar dönemi istiyoruz. Devlet nasıl yönetilir göreceksin. Bu ülkede sorun olmayacak. 4 yılda bu ülkeye barışı ve huzuru getireceğim. Yeni, huzurlu bir Türkiye getireceğiz.”