YEREL: Hangi sokak değişiyor?

Beşiktaş Belediyesi Meclis oturum gerçekleşti. Mecliste Türkali mahallesindeki Beşiktaşlılar sokağı olması için görüş bildirimi yapıldı.

Türkali Mahallesi’nde sokak ismi değişiyor. Yeniyol sokak ismi Beşiktaşlılar sokağa olarak değişecek. Türkali Mahallesi 610 numaralı ada ile 611numaralı ada arasında kalan sokağın yeniden isim alarak değiştirilmesi hakkında görüş bildirildi. Türkali Mahallesinin tarihi de yetkililer taraından şöyle aktarılıyor:
“Nüfus artışı hızının yüksek olduğu mahalle Beşiktaş’ın oturmak için tercih edilen yerleşim yerleri arasındadır. 1990’lı yıllardan sonra yoğun göç almış olan Türkali Mahallesinin 5.000 olan nüfusu 15,000 kişiye ulaşmıştır.”

2 comments
  1. Sokak isimleriyle uğraşılsın bravo. Beşiktaş’ın onlarca yüzlerce sorunu varken bunun için mecliste karar alınıyor. Sorunları görüp çözüm üretmek yerine yüzeysel sırt sıvazlamaya yönelik makyajlarla gün geçiştiriliyor. Beşiktaş semti tam bir kaosa teslim, bunu göremeyenler tarafından idare nereye kadar? Beşiktaş teslim alınmış vaziyette aynı memleketim gibi.

  2. Topladigimiz imzalar ve yogun cabalarimiz sonucu bizi kirmayarak en az bizim kadar caba sarfeden belediye baskanimiz sn.av.Murat Hazinedar ‘a sonsuz tesekkur ederiz.

Comments are closed.