Twitterden parasını istedi. Belediye mağdur etti.

Müzik sektörünün tanınan isimlerinden Hakan Eren, parasını ödemeyen Beşiktaş Belediyesi’ne twitter’dan tepki gösterdi. İnternethaber’de yer alan detaylar şöyle: Beşiktaş Belediyesi, müzik şirketi Ossi’nin sahibi Hakan Eren’i mağdur etti. Aylardır alacağı para kendisine ödenmediğini söyleyen Eren, twitter üzerinden başkan Murat Hazinedar’dan parasını istedi.
2,5 aydır parasını alamadığı iddia ediliyor. DJ,VJ olarak tanınan ve şarkı sözü yazarı olarak da bilinen programcı Hakan Eren, sanatçılara yaptığı albümlerle adını duyuruyor. Hakan Eren’in şu anki sıkıntılarıyla ilgili ise site şu detayları aktarıyor:
“İşte bu isim şu sıralar çok dertli. Nedeni ise Haziran ayında Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik. Belediyenin toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla 25 Haziran’da düzenlediği “Sokak Hayvanları Şenliği”‘nden sonraki süreç, Eren’i isyan noktasına getirdi.Görev aldığı bu etkinlikte anlaştığı belediye alacağı parayı aylardır kendisine ödenmedi. Eren, daha fazla dayanamayarak tepkisini Twitter’e taşıdı. Twitter hesabında “Sn.Başkan @MHazinedar aylar oldu bu etkinliğin ödemesini alamadım. Size saygımdan susuyorum ama ayıp oluyor yaptığınız” diye yazdı.”