Kavgayı ekrana taşıyacaklar!

Bursa dönüşü terminalda yaşanan olaylar spor medyasında yer almaya başladıysa da bir muamma konumunda. İddialara göre Başkan Orman’a, yöneticilere ve takıma yapılan saldırı sonrasında durumu değerlendiren yöneticiler, yaşananlara kayıtsız kalmama görüşünde birleşti.
Yönetim, olayın bütün kayıtlarının televizyondan yayınlayarak taraftarlara sunulmasına karar verdi.

Kavga ile ilgili iddialar içinde detaylar şöyleydi: Beşiktaş kafilesi, 1-0 kazandığı Bursaspor maçındün dönüyordu… Takım Yalova Topçular’dan arabalı vapura binip, İstanbul yolunu koyuldu. Başkan Fikret Orman ve bazı yöneticiler de aynı feribottaydı. Her şey yolunda gidiyordu. Ta ki, arabalı vapurdan inilecek Eskihisar’a gelininceye kadar…
Vapur iskeleye yanaşırken, Beşiktaşlı oldukları anlaşılan bir grubun beklemekte olduğu görüldü. Futbolcuları taşıyan otobüs yaklaştığında bu gruptan, “Formanız için oynayın, şerefsizler” ve küfürlü bazı sloganlar atılmaya başlandı. Herkes şaşkındı. Çünkü zor bir deplasmandan 3 puan alınarak dönülmüştü. Bu protestonun anlamın neydi?Fikret Orman nispeten sakinleşen ortamda iskeleden ayrılırken, arkadan gelen yönetim kurulunun pazarlamadan sorumlu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, şiddetli tepkiyle karşı karşıya kaldı.
Aracının camlarına yumruklar atılmaya başlanan Yılmaz, “Ayıp olmuyor mu arkadaşlar” diye itiraz edince olay büyüdü. Çıkan arbede sırasında Yılmaz’ın gömleği yırtıldı. Giderek iş çığırından çıkmaya başlayınca yönetim kurulunun A takımdan sorumlu üyesi Mete Vardar takım otobüsünden indi. Kavgacı grupla Yılmaz’ın arasına giren Vardar, uzun uğraşlardan sonra olayı yatıştırmayı başardı.