En iyi giyinenler!..

En iyi giyenen ünlüler seçildi. People dergisi 2014 yılının ‘en iyi giyinen’ ünlülerini seçti. Listenin başını çeken isim retro kıyafetleri günümüze uyarlayan ünlü şarkıcı Taylor Swift çekti.
Dünyanın en şık kadınlarını sıralayan dergi editörleri, ünlü simaların sadece kokteyl ve balolardaki tercihleriyle değil, sokak stillerini de gözönünde bulunduruyor. Dünyanın en güzel giyinen isimlerinden bazıları şöhretini başarısına, bazısı da gardıroplarına borçlu.
Özellikle Cannes Film Festivali’ndeki seçimleriyle adını 2014’ün en şık kadınları sıralamasında ikinciliğe getiren Blake Lively’nin gösterişli bir tarzı var. Aksesuarları ve seçtiği renklerle dikkat çeken Lively’nin stili, yılın en çok taklit edilen tarzlarından oldu.
Herhangi bir stilist olmadan kendi zevkiyle seçtiği romantik kıyafetleriyle dikkat çeken Alman oyuncu Diane Kruger, tutarlı moda anlayışı ile dikkat çekiyor.
Cesur dekolteleri ve iddialı tarzıyla dikkat çeken Latin müziğin kraliçesi Jennifer Lopez, kıvrımları hatlarına oturan kıyafetleriyle yakıştırmayı biliyor. Aynı zamanda konser performansları sırasında tercih ettiği dans kostümleri de enfes seçimler olarak değerlendiriliyor. Değişikliğe açık tavrıyla modanın temelini kavrayan Emma Stone, yılın en şaşırtan kombinlerine imza attı.