Beklenen filmler!..

2015 yılında devamı beklenen filmler ve yeni bakış açısı ile aksiyon türündeki gösterimler sinemaseverleri bekliyor. İşte bazı gözde sıralamalar ve orijinal isimleriyle beklenen filmler ile ilgili bazı detaylar…

10- Divergent

Divergent kitabının sinemaya aktarılması ile daha çok tanınan kitap gişede fazlaca ilgi görünce ikinci kitabın beyaz perdeye aktarılması için kollar sıvandı. Film üç bölümden oluşuyor.,İlk bölümde her 16 yaşına gelen geç gibi oda yaşamak için bir kategori seçmek zorundaydı fakat kendisinin her kez tarafından aranan hiç bir yere uyum sağlayamayan UYUMSUZ olduğunu öğrenince, bunu saklamak zorunda kalıyor. Buna birde aşk eklenince işler tamamen çığırından çıkıyor. En heyecanlı kısmında son bulan film 2015 yılında vizyona girerek kaldığı yerden devam edecek. Insurgentte aksiyon üst safhalara çıkıyor. Bulundukları topluluktan kaçan Tris ve Four her yerde aranıyor ve kendilerini korumak için büyük maceralara atılıyorlar.

9- The Fantastic Four

Fantastik dörtlü yepyeni kadrosu ve maceraları ile geri dönüyor. Filmde birbirinden farklı yetenekleri olan dört arkadaşın dünyayı kurtarmak için bir araya gelmesini anlatıyor. 6 Mart 2015 yılında vizyona girecek olan film seyircilere sunuluyor.

8-Ted 2

Ayı Teddy 2012 yılında vizyona girerek gişede büyük başarı elde etmiştir. Bu başarı devam filminin gelmesini sağlayarak John ve oyuncak ayısı Ted 2 yeni maceraları ile 22 Haziranda sizler ile buluşuyor.

7- Bond 24

James Bond serisinin 24.filmi 2015 yılında vizyona giriyor. Son 3 filimde oynayan Daniel Craig bu filmde de maceralrıyla boy gösterecek. Aksiyonun tavan yaptığı film 6 kasımda vizyona girecek.

6- Mission : Impossible 5

2011 yılında çekilen ve 700 milyon dolar civarında hasılat edilen film bu başarıdan sonra 5. film için kolları sıvadı. Başrol de diğer filmlerde olduğu gibi Tom Cruise üstleniyor. Koltuklarınızda ter dökmeye hazır olun çünkü aksiyona doymuş olarak kalkacaksınız.

5- Kung Fu Panda 3

Bu haberin en çok çocukları sevindireceğinden eminim. 🙂 3D olan film, vizyona girmiş olan bölümleri ile oldukça ilgi görünce devam filmi de arkasından geldi. 23 Aralık da vizyona girmesi beklenen filmin ülkemizde ne zaman gireceği merak konusu.

4- Frankenstein

Mary Shelley ‘nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer , Max Landis’in senaryosu ile beyaz perdeye gelecek. 16 Ocakta vizyona girecek olan film için geri sayım başladı.

3- Avengers 2

Marvel şirketi süper kahramanlar serisinin ilk devresini tamamladıktan sonra, sıra devam film olan Avengers 2 ye geldi. Serinin bu filminde süper kahramanlar ultra güce sahip özel güçleri olan bir düşman ile karşı karşıya gelecekler. Merakla beklenen film 2015 yılında vizyon girecek.

2- Jurassic World

Jurassic Park serisinin dördüncü filmi olan Jurassic World çekimleri tamamlandı. Çocukluğumuzun unutulmaz filmi 2015 yılında vizyona girecek.

1- Fast & Furious 7

Tüm hızı ile devam eden Fast & Furious serisinin 7.bölümü tamamlandı. Serinin 6.filminde yaşananların devamı olarak işlenecek olan bölümde Jason Statham tarafından canlanırılan karakterin intikam mücadelesi konu alınacak.