ADD’den “Cehaletle mücadele”

Atatürkçü Düşünce Derneği Beşiktaş Şubesi, Beşiktaş’ta Gençlik ve Eğitim Merkezi kurmak için Bağış Kampanyası başlattı. ADD Beşiktaş Şubesi Başkanı A. İlhan Gülek, “Sizleri ve vatansever dostlarınızı yaşadığımız olumsuzlukların en önemli sebebi olan cehaletle savaşa çağırıyoruz”dedi.

A.İlhan Gülek, “Yaşadığımız karanlığın cehaletten ve eğitimsizlikten kaynaklandığını hepimiz biliyoruz. Millet Mektepleri, Köy Enstitüleri, Halkevleri gibi, halkımıza ücretsiz eğitim verebilecek bir Gençlik ve Eğitim Merkezi kurma kampanyası başlattık. Çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı eğitmeden, düşünen, eleştiren bireyler yetiştirmeden bu karanlıktan kurtulamayız. Bu projemiz bizi aşan büyük bir masraf gerektiriyor. Ancak bunu da, daha önceki projelerde yaptığımız gibi bir büyük imeceyle, el ele vererek yapabiliriz.” dedi.

Gençlik ve Eğitim Merkezi için başlatılan bağış kampanyasının adı, “Ateşböcekleri.” Kampanyanın sloganı ise, “Ben bir ateş böceğiyim! Karanlığa ışık saçıyorum!”

A.İlhan Gülek, “Eğitim-kültür çalışmalarını yapabilmek, kalıcı ve sürekli olabilmek için Beşiktaş merkezinde “Gençlik ve Eğitim Merkezi” yapabileceğimiz bir yer satın almak istiyoruz. Uzattığımız elin tutulacağından ve çağrımızın karşılıksız kalmayacağından eminiz. Önce Beşiktaşlılara sonra Atatürk’ün ve devrimin aydınlık yolundan yürümek isteyenlere şöyle sesleniyoruz:

Uzatın elinizi, yakalım bu meşaleyi ve karanlıktan kurtuluşumuzu hızlandıralım.
Ateşböcekleri gibi çevremizi aydınlatalım.
Cehaletle yapacağımız savaşı kazanalım.
Yarın çok geç olabilir! 

Aramanızı ve katkınızı heyecanla bekliyoruz.  

İletişim: 05322539327 (Serpil Gür)

besiktasadd@gmail.com / www.addbesiktas.org