Eğlenirken ortalık karıştı

Şahan Gökbakar’ın adı kavgaya karıştığı iddia edildi. 25 milyon lirasını Murat Akdilek’e kaptırdığı iddia ediliyor ve bu nedenle Şahan Gökbakar, önceki gece Reina’da tartışma yapan isimler içinde yer aldığı söyleniyor. Şahan’ın, işadamı Akın Büyükoğlu ile tartıştığı ve kavgayı güvenlik görevlilerin ayırdığı söyleniyor. Edinilen bilgiye göre detaylar şöyle:
” Son filmi ‘Recep İvedik 4’ten alacağı 25 milyon lirasını yapımcı Murat Akdilek’e kaptırdığı iddia edilen Şahan Gökbakar, önceki akşam kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla Reina’ya gitti. Ancak Şahan’ın güzel başlayan gece, söylentilere göre kötü bitti.”
İddialar şöyle: “Ünlü komedyen, yanındaki locada arkadaşlarıyla eğlenen işadamı Akın Büyükoğlu ile bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü olarak tartışmaya başladı. Daha sonra yerini itişmelere bırakan kavgada Şahan, Büyükoğlu’nu sert bir şekilde itti. Şahan’ın bu hareketiyle ortalık karıştı. 20 dakika süren gerginlik sonrası olay tatlıya bağlandı dense de kısa süre sonra Şahan Gökbakar’ın mekandan ayrıldığı edinildi.”