Bebek’ta taciz!

Oyuncu Yasemin Allen Bebek’te bir kişinin tacizine uğradı. Muhteşem Yüzyıl dizi filminde oynadığı Defne Sultan karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Yasemin Allen, Bebek’te bir kişinin tacizine uğradı.
Yasemin Allen, önceki gün özel bir TV kanalıyla röportaj yapmak için Bebek Kahve’ye geldi. Oldukça keyifli gelen güzel oyuncu doğrudan kendisine bakan bir erkeğin bakışlarından rahatsız olunca tüm neşesini kaybetti.
Allen, söz konusu kişinin gözünü kırpmadan bacaklarına baktığını fark edince Türkçe olarak uyardı. İki defa sözlü uyarmasına rağmen aynı kişinin bacaklarına bakmaktan vazgeçmediğini fark eden Allen, bu defa İngilizce bağırmaya başladı.
Yasemin Allen’in bağırması üzerine tacizci mekandan apar topar ayrılırken, güzel oyuncu ise uzun bir süre kendine gelemedi.
Gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark eden Allen, yaşadıklarını medya mensuplarıyla şöyle paylaştı:
“Ben röportaj yaparken adam devamlı bacaklarıma bakarak beni gözüyle taciz ediyordu. İki kez kendisini uyardım ama o hala bacaklarıma bakmaya devam ettiği için çok sinirlendim. Ve röportajı kesip yanına gidip önce Türkçe, ‘Bacaklarıma değil önüne bak’ diye uyardım. Ama adamın turist olduğunu öğrendikten sonra da kendisine İngilizce, ‘Bacaklarıma bakarak beni taciz ediyorsun önüne bak’ diye uyardım.”

yaseminallentaciz