Graffiticiler Beşiktaş’taydı!

Beşiktaş’ta 5’inci “Meeting Of Allstars Graffiti Festivali” gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı çok sayıda grafiti sanatçısının katıldığı festivalde, grafiti tutkunları hünerlerini sergiledi.
Graffiti tutkunları, “Meeting Of Allstars Grafiti Festivali”nde bir araya geldi. Birçok yerli ve yabancı graffiti sanatçısının buluştuğu festival renkli görüntülere sahne oldu. Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte graffiti sanatçıları ellerine özel sprey boyalarını alarak, hünerlerini sergiledi.
Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen festival de özel olarak hazırlanmış olan duvarlara graffiti atan, Berkem Seçkin ise, “Her geçen gün graffiti Türkiye’de tanınmaya başladı. Festival’de gelenekselleşmeye başladı. Bu yıl 5’incisi düzenleniyor. O yüzden halka kendimizi tanıtma ve kendi kimliğimizi duyurma fırsatımız açısından gayet olumlu Destekliyoruz ve her yıl festivale katılmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, festival boyunca, graffiti ve hiphop kültürü sevenler, izledikleri, Bmx, Skateboard ve break dansları ile gönüllerince eğlendi.