Çelik bant istiyorlar!

Levazım yolu üzerinde yola çelik bariyer bekleniyor. Alt yapı kaynaklı yağmur sularının caddeye taşmasıyla meydana gelen su birinkitisi ve su baskınlarında araçların kaza yapmaması için Akat, Etiler yaşayanları Akmerkez yolu üzerinde çelik koruma bantları olması gerektiğine inanıyor.

Bu konuda yetkililere sesini ulaştırmaya çalışan vatandaşlar, kısa süre içinde önlem alınmasını bekliyor. Şİkayetlerin değerlendirilmesini istediklerini söyleyen vatandaşlar, ölen olmadığı için mi halen müdahale edilmiyor diye konuyla ilgili olarak yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.
Kazaların yaşandığı yol detayı ise şöyle aktarılıyor: Akmerkez Levazım Yolu. ana arter olduğu belirlenen yolun güvenli bir şekilde bariyerle çevrilmesi için vatandaşlar gerekli şikayetleri yaptıklarını dile getiriyor. Ancak bu konuda henüz bir gelişme yaşanabilmiş değil. Vatandaşlar şikayetlerinde şu cümleleri kullanıyor: “Kaç kere şikayet etmemize rağmen bir türlü yol kenarlarına çelik koruma bantları çekilmedi. Her yağmur yağdığında insanların kaza yapışını evden seyrediyoruz. Ölen olmadığı için mi bu yola müdahale edilmiyor anlamadım! Kimin ölmesi bekleniyor?!”