Hedefteki isimler bekliyor

Transferdeki isimler dikkat çekti. Martin Linnes: Norveç Ligi temsilcisi Molde’nin genç yıldız adayı Martin Linnes, Beşiktaş’ın Bryan Ruiz’le beraber transfer gündeminde öne çıkan bir diğer isim konumunda bulunuyor. 22 yaşındaki futbolcu için kulübüne 2 milyon Euro’luk transfer teklifinde bulunan Kara Kartal’ın, önümüzdeki hafta içerisinde bu transfere resmiyet kazandırabileceği bildirildi.

Jose Sosa: Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv’de forma giyen Arjantinli futbolcu, Siyah- Beyazlılar’ın 10 numara konusunda ikinci alternatifi konumunda bulunuyor. Bu alanda önceliği Fulham’lı Ruiz’e veren Kartal’ın, hafta sonuna kadar transfere nokta koyamazsa Arjantinli futbolcuya imza attıracağı konuşuluyor.

Juan Quintero: Porto’nun genç yıldız adayı Juan Quintero için kiralama teklifini sunan Beşiktaş, Portekiz ekibinden cevap bekliyor. 21 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro’luk kiralama bedeli öneren Siyah- Beyazlılar’ın, bu oyuncunun durumunu önümüzdeki haftaya kadar kesinleştireceği ön görülüyor.

Bryan Ruiz: İngiltere İkinci Ligi’nde yer alan Fulham’dan ayrılmayı planlayan ve Beşiktaş’la menaceri aracılığıyla anlaşan Bryan Ruiz, Siyah-Beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. 29 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık ön anlaşmaya varan Kara Kartal’ın, Fulham’ın istediği 7 milyon Euro’luk transfer bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.