Wenger, açıklamalarda bulundu

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Arsenal’de Menajer Arsene Wenger, iki sezondur en zorlu kurayı kendilerinin çektiğini söyledi.

Sezona Community Shield Kupası’nda Manchester City’yi 3-0 mağlup ederek kupa ile başlayan, ligin ilk haftasında da zor da olsa Crystal Palace’ı mağlup eden Arsenal, Beşiktaş maçına kilitlendi. Takımın tecrübeli Menajeri Wenger, morallerinin yerinde olduğunu belirterek “Biz Arsenal olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Önümüzde iki Beşiktaş maçı var. Bu maçların ne kadar büyük maçlar olduğunun farkındayız” dedi.
Kurada Beşiktaş’a rakip olmak istemediklerini belirten Fransız çalıştırıcı “Biz Arsenal olarak hep zor kuraları çekiyoruz. Geçen sene Fenerbahçe, bu sene de Beşiktaş ile eşleştik. Bunlar zor kuralar” açıklamasında bulundu. Savunmada yaşanan sakatlıklara da değinen Wenger “Umarım salı gecesine kadar sakatlarımız iyileşir ve maça hazır oluruz. Ama ne olursa olsun biz bu turu geçmek için İstanbul’a gidiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.