Böcek iddialarına yanıt

İstifasıyla gündem oluşturan Beşiktaş’ın eski futbol direktörü Önder Özen medyaya açıklamada bulundu. NTV spor’un haberine göre böcek ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu açıklayan Özen şunları da söyledi:
“Yakın çevrenize ayrılığın nedenleri ile ilgili çok şey söylediğiniz yazılıyor. Odanızda bir dinleme cihazı olduğu ve sizin yaptıklarınızın takip edildiği söyleniyor. Haberler hakkında neler söylersiniz?

Benim bu haberlerde çıktığı gibi yakın çevrem olmadı. İstanbul’da birkaç mekân vardır. Futbol haberleri adı altında yapılan magazin haberleri oradan çıkar. Ben oraların yolunu bilmem. Benim yakın çevremde birkaç tane dostum var. Onlarla belki paylaşırım. Ama 1 yıldır onlardan da koptum. Sadece işime baktım. Kulüpte beraber çalıştığım insanlar benim yakınlarım oldular ama biz onlarla gazete çıkarmadık. İş yapmaya çalıştık. Futbol operasyonunu yürütmeye çalıştık. Doğal olarak da benim öyle bir yakın çevrem yok. Kimin yakın çevresi olduğunu tahmin edebiliyorum. Beşiktaş’ta yönetimin güçlü olmasını istemeyen bir çevre var ve o çevre bana yakın değil. Bahsedilen çevre o çevre ve benim onlarla alakam yok. Böcek gibi lafları ilk defa burada duydum. Keşke odamda öyle bir şey olsaydı da insanlar neler yaptıklarımızı görseydi. Biz orada futbol konuştuk. Doktor gelmiştir, fizyoterapist gelmiştir onunla konuşmuşuzdur. Hocamız gelmiştir onunla konuşmuşuzdur. Onun dışında orada atom parçalamadık. Uranyum bulmadık. Bir futbol operasyonunu yönetmeye çalıştık. Var mıdır yok mudur bilmiyorum. Varsa son derece gereksiz bir kullanım olmuştur. Öyle bir şey aramadım.”