Önemli duyuru!..

BEŞİKTAŞLILARA ÖNEMLİ DUYURU:Taklitlerimizden sakının!!!Etraf sahtekar dolu!!! Şu sıralar Beşiktaştalar!!!
BEŞİKTAŞ Gazetesi veya Gazete BEŞİKTAŞ şeklinde adımızı kullanarak, veya BEŞİKTAŞ adının önüne ve arkasına kelime ekleyerek bizim adımıza benzeterek özel ve kamu kuruluşlarından ve tanımış kişilerden randevu isteyen, ilan ve reklam toplayanlara itibar etmeyin, güvenmiyorsanız, sarı basın ve tanıtım kartlarını isteyin. Gazeteci olduklarını belgelemelerini israrla takip edin! Hemen bize (0212 236 80 81) ve polise (155) haber verin!!!
Unutmayın 15 yıldır Beşiktaş’ın ilk ve tek gazetesi ve medya grubu biziz…Ve bizim böyle bir çalışmamız ne seçim öncesi ne de seçim sonrası yoktur, olmamıştır. Bunu da mesajlarla defalarca deklare ettik.Kamuoyuna önemle duyurulur.
DETAYLI AÇIKLAMA YAKINDA!!! İNCELİYORUZ!!!
Ayrıca bu ilişkiler yumağını gözler önüne sereceğiz, konu hakkında daha önemli açıklamalar ve yasal başvurular yapacağız. Beşiktaş Gazetesi ve Gazete Beşiktaş bağımsız siyasi bir gazetedir ve hiç bir kurum ile kuruluşla ilgisi yoktur. Bu konuda da kimseye itibar etmeyin…Tüm açıklamaları ve duyuruları gazetemizden internet sitemizden, sosyal medyamızdan radyo/tvmizdan açıklayacağız. Bizi resmi yollardan takip edin. Biz de takipteyiz!!! Daha önce de yazdığım gibi hırsızların sahtekarların ve emek hırsızlarının ipliğini pazara çıkarmak bizim boynumuzun borcu artık!!!
HER SAAT HER GÜN YENİ BİR HABER (Ne de olsa 5 yıl birlikteyiz!!!) www.besiktas.com.tr