“Şampiyonlukla yanıt…”

Kara Kartal’ın Corinthians’tan 1.1 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Ramon Motta, yeni sezonda da Beşiktaş’ta kalacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. 26 yaşındaki sol bek, “Taraftarın bana olan ilgisine şampiyonluklar kazanarak cevap vermek istiyorum” dedi.

Geçen sezonda Kara Kartal’da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla teknik direktör Slaven Bilic’in gözüne girdikten sonra takımla yola devam etmesi kararlaştırılan 26 yaşındaki sol bek, testin ardından açıklamalarda bulundu. 1.1 milyon Euro bedelle takıma kazandırılan Motta, Beşiktaş’ta kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “Kulübüme çok teşekkür etmek istiyorum, benim için gerçekten çok uğraştılar. Uzun bir süreç oldu. Taraftarın bana olan ilgisine ve
sevgisine, sahada şampiyonluklar ve başarılar kazanarak teşekkür etmek istiyorum. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalacağım ve karşılığını vereceğim. Stat bitmeden buradan gitseydim gözüm arkada kalacaktı. Yeni stadımızda oynamak hayalimdi” diye konuştu.