“Sıkı çalışıyorum”

Cenk Tosun samimi açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ı sürekli takip ettiğini söyleyen oyuncu şu sözlerle düşüncelerini aktardı:
“Avrupa’da sistem benim Beşiktaş’a transfer olduğum şekildeki gibi yürüyor. Devre arasında Beşiktaş ile sözleşme imzaladım ve daha sonra yarım sezon daha Gaziantepspor forması giydim. Bu süreçte Beşiktaş’ı da takip ettim. Transfer olma sürecimde Beşiktaşlı futbolcuların benimle yaptıkları görüşmeler de etkili oldu. Sezonu üçüncü tamamladık ama İnşallah ön eleme turlarını geçip gruplara kalacağız.”

“İyi bir kamp dönemi geçirmeyi diliyorum. İnşallah, sakatlık veya herhangi bir kaza olmadan bu dönemi atlatırız. Lige tamamen hazır olmak için çok sıkı çalışacağız. Taraftarlarımız her zaman arkamızda olsun. Bizler de onları sevindirmek için sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

“Beşiktaş’a karşı oynarken bile tüylerim diken diken oluyorsa Beşiktaş forması ile neler hissederim düşünemiyorum bile. Beşiktaş formasını giyeceğim günü iple çekiyorum. Takımda Almanca konuşan birçok oyuncu var. Bu durumun benim için faydalı olacağına inanıyorum.”