Bebek’te şenlendiler

Bebek Şenliği, eğlencesiyle yine Beşiktaşlıları ve İstanbulluları bir araya getirdi. Şenlik konuklarına onlarca yıllık ağaçların gölgesinde İstanbul Boğazı’nın serin esintisi ile yeşil ve mavi alışveriş ve eğlence meraklılarını bir kez daha 13-14-15 Haziran tarihlerinde Bebek’te buluştu.

Canlı Heykel Performansları ve Sokak Müzisyenleri de şenliğe farklı bir renk kattı. Şenliğin ilk günü 13 Haziran’da saat 15:00’da Tuncay Özkan imza günü etkinliği düzenlendi.
14 Haziran Cumartesi günü Boğaziçi Caz Korosu ile başlayan müzik ziyafeti gün içinde DJ performanslarıyla devam etti. Saat 19:00’da Şelale Şehnaz Sam’ın performansının ardından DJ ile konuklar adeta bir açık hava partisindeymişçesine eğlendi. Gece, ünlü sanatçı Güvenç Dağüstün’ün 21:00’daki konseriyle devam etti. Cumartesi günü üzel bir tesadüf de yaşandı. Bebek Şenliği’ni ziyaret eden Teoman, sahneye çıkarak Güvenç Dağüstün’le birlikte şarkı söyledi. 15 Haziran Pazar günü 11:00’da açılışı yapılan olan Çöpadam Atölyesi Minik Ressamlar Karma Sergisi ile başladı. 11:30’da Cemre Narin & Begüm Atakan imza günü etkinliğinin ardından saat 15:00’da şenliğin ağır toplarından Felix Homann Şov sahne aldı. 17:30’daki DJ performansının ardından 19:30’da Aşkkın Arsunan ve Jazzino Band sahnedeydi. Evrensel ezgilerle konukların ağzına bir parmak bal çalan grup, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.