Sezon maçları ve biletler

Atatürk Olimpiyat’a daha çok taraftarın gelmesini isteyen Beşiktaş yönetimi, kombine alanlara bir sonraki sezonun ilk devresini ücretsiz izlettirmeyi planlıyor.
Atatürk Olimpiyat’a taraftar çekmek isteyen Beşiktaş yönetimi, kombine alanlara bir sonraki sezonun ilk devresini ücretsiz izlettirecek. Yeni stat ikinci devreye de yetişmezse kombine alanlar Vodafone Arena’daki 2015-16 sezonunun tamamını bedava takip edecek.
Beşiktaş yönetimi, maçların önümüzdeki sezon da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını kararlaştırdı. Kulüp, bu zor stada taraftarı çekmek için yeni statta en az bir devre bedava maç izleme olanağı sunuyor. Şubatta yeni stada geçmeyi hedefleyen yönetim, böylece bir sonraki sezonun ilk devresini kombine alanlara bedava maç izletecek.
Eğer stat planlandığı gibi ligin 2. devresine yetişmezse kombine alanlar, 2015-2016 sezonun tamamında Vodafone Arena’daki maçları bedava izleyecek.
Kombine biletler yeni stadın tribün düzenine göre satışa çıkacak. Fiyatlar ise bugün açıklanacak. Elde ettiğimiz bilgilere göre Vodafone Arena’nın mimari düzenine göre, kapalı ve numaralı alt tribün yıllık kombine fiyatları 2500-4500 TL arasında, üst katlar ise 1750-2250 lira arasında satışa sunulacak. Kale arkasındaki fiyatlar ise 800-900 TL olacak.
Passolig uygulamasına karşı çıkan taraftarlarının direncini de kırmayı hedefleyen kulüp, kart için alınan 25 liralık yıllık bedeli de kendisi karşılayacak. Yönetimin bu adımlarının fişlendiklerini söyleyerek Passolig sistemine girmek istemeyen taraftarlar üzerine ne kadar etkili olacağı satışlar başlayınca görülecek.