Oyuncuyu şok eden kaza

Oyuncu Yonca Cevher talihsiz bir olay yaşadı. Yonca Cevher, Beşiktaş’ta park edecek yer bulamayınca aracını otopark görevlisine verdi. İşini bitirip dönen Yonca Cevher, polis ekiplerini ve aracının halini görünce şaşkına döndü.
En son Dila Hanım dizisinde rol alan ve daha önce Bin Bir Gece, Asmalı Konak gibi yapımlarda yer alan Yonca Cevher ilginç bir kaza atlattı. Beşiktaşta arabasını park edecek yer bulamayan Yonca Cevher, aracını otopark görevlisi Selahattin A.’ya teslim etti. İşlerini bitirip dönen Yonca Cevher, arabasının bir direğe çarptığını gördü. Otopark görevlisinden olayı dinleyen Yonca Cevher, küçük bir şok yaşadı.

Otopark görevlisi Selahattin A. aracı park etmek için uygun bir yer buldu. Yonca Cevher’in aracını park etmek isteyen otopark görevlisi, elektrik direğine çarptı. Bunun üzerine elektrik direği başka bir aracın üzerine devrildi. Olayın ardından gelen polisler, güvenlik kamerasından yaşananları saniye saniye izledi. Kaza anında çevrede kimsenin olmaması can kaybını önledi. Yonca Cevher olay yerine geldiğinde şok geçirdi.