Özel yaşamı nedeniyle…

Rafael Van der Vaart’ın özel yaşantısıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Alman magazin dergisi OK, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Beşiktaş’ın gündeminde olduğunu iddia ettiği Rafael Van der Vaart hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.
Söz konusu haberde, Hollandalı yıldızın Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu ancak Türk kökenli sevgilisi Sabiha’nın Türkiye’de yaşayan babasından korktuğu için İstanbul’a gelmeye sıcak bakmadığı belirtildi. Ayrıca aynı haberde, Sabiha’nın Kahramanmaraş’ta yaşayan babası Mehmet Engizek’i 23 yıldır görmediği ve çocuk yaşlarda hem Sabiha’nın hem de küçük kardeş Lydia’nın babaları tarafından şiddet gördüğüne de yer verildi.
ESKİ EŞ SORUNU VE KAÇIRILMA TEHLİKESİ!
Babası hakkında oldukça net bir şekilde, “Bana yaptıkları unutabileceğim bir şey değil. Babamı görmek istemiyorum.” ifadelerini kullanan Sabiha’nın arkadaşları ise, 36 yaşındaki güzel ismin babası tarafından kaçırılma ihtimali olduğunu dile getirdi. Hollandalı yıldızın yaşadığı sorunlardan bir diğeri ise eski eşi Sylvie ve oğlu Damian ile ilgili. Rafael Van der Vaart’ın 8 yaşındaki oğlu Damian’ı Türkiye’ye getirmek istediğini ancak eski eşi Sylvie’nın buna izin vermediği belirtildi. Sylvie’nin oğlunun İstanbul’da yaşamasına kesinlikle karşı çıktığının altı çizildi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Hollandalı oyuncunun Beşiktaş’a söz konusu transferinin olumsuz yönde etkileneceği şeklinde yorumlar yapıldı.