Taksiciler hastane istedi

Karanfil Taksi Durağı Başkanı Mustafa Memiş Beşiktaş Medya Grup’a samimi açıklamalarda bulundu. Hizmet alanlarını sağlıklı olabilmesi için çalışmaları desteklediklerini söyleyen Memiş Beşiktaş’ın bir hastaneye ihtiyacı olduğunu da vurguladı. Memiş 5 yıldır durak başkanı… Durakta 19 araç 40 şoför bulunuyor. Durak 1970 yılından bu zamana 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Her sayıda bir taksi durağındayız… Muhabirlerimiz Taksi Durağı başkanları ve taksici esnafı ile biraraya geliyor ve sorunları dinliyor. Bu sayımızda Karanfilköy Taksi Durağı’nı tanıtıyoruz.
MUSTAFA MEMİŞ ANLATIYOR…
Karanfil Taksi durağı başkanı Mustafa Memiş’in ve duraktaki diğer taksi şöförlerinin öncelikli olarak bekledikleri hizmetler trafik ve park sorunlarının çözülmesi, can güvenliklerinin daha iyi sağlanması, taksi duraklarına bedava internet hizmeti, taksi duraklarının yeniden modernize edilip daha büyük ve kullanışlı hale gelmesi… Taksi duraklarıyla ilgili belediyenin hazırlayacağı yayınlar, şu anda yapılan kültür hizmeti şeklinde Beşiktaş Gazetesi içindeki tanıtımlar, duyurular… Araçlara güvenlik kabini… Düzeltilmesini istedikleri diğer sorunlar ise şöyle;
“Beşiktaş ilçesi genelinde turizm açısında gözde ve elit insanların bulunduğu bir yer olarak kaldırım ve yolları açısından çok kötü. Levent cami yolunda mazgallar düşük ve yolar bozuk. Levent’te Marmaris Büfe’nin önünde, yolun soluna araba çekiyorlar, hiç kimse müdahale etmiyor. Trafik zaten kötü bir de böyle parklanmalarla bizim için işkence oluyor. Kaldırımları genişlettiler fakat park alanımız daraldı. Kaldırımların kenarlarında bariyer olarak konulan direkler çok kötü. Yeni yapılanlar güzel duruyor fakat eskiler buralara yakışmıyor görüntü kirliliği yaratıyor. Bir örnek olmalı bunlar… Beşiktaş ilçemizde hastane yok. Bunu yıllardır bir taksici esnafı olarak büyük bir eksik buluyoruz. Kimse görmüyor…”