Filmciler bıktırdı!..

Beşiktaş sakinleri film çekim araçlarının kaldırımlara caddelere kadar yayılmasından oldukça şikayetçi… Akatlar’da oturan semt sakinlerinden Şükran ve Oya hanım görüşlerini şöyle dile getirdi ve yetkililere seslendi.
“FİLM ÇEKİMLERİNE İZİN VERMEYİN: Mahallemizin öncelikli sorunu olarak park sorunumuz çok var. Ayrıca başı boş hayvanları barınaklara alsınlar. Bir diğer sorun ise, bu bölgeye yakışmayan kaldırımlar görüyorum. Özellikle ana caddede Levent’e doğru tretuarlar düzensin. Ayrıca dizi çekimleri oluyor bu civarlarda ve sürekli bir kargaşa yaşanıyor, çok rahatsız oluyoruz!.. Şükran.”
“FİLMCİLERDEN BIKTIK: Mahallemizin sorunlarına gelince film çekim ekipleri gelince sokaklarımızda tam bir karmaşa yaşanıyor rahat edemiyoruz. Zaten park ve trafik sorunu olan bir bölgedeyiz bağlantı yolları malum sürekli yoğun bunlara çözüm bulunsun. Filmciler evde çekim için valilikten izin alıyor. Sokaklara yayılıyor. Belediye ve polise çekim iznini gösteriyor ama sokaklar için izinleri yok. Kandırıyorlar. Belediye sokaklara izin vermesin, tırlarla geliyorlar, yüzlerce kişi ve araba, tam felç oluyor cumartesi ve pazar günü dahil her yer. Oya.”