Kılıçdaroğlu’ndan Soma açıklaması

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “Dileğimiz, yüreklerimizi yakan, içimizi çok derinden inciten, yüreğimizi yaralayan acılarımızın, üzüntülerimizin daha da büyümemesi”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soma’da maden ocağındaki yangınla ilgili dileklerinin, acıların, üzüntülerin daha da büyümemesi olduğunu bildirdi.
CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu sabah yapacağı Türk-İş ziyaretini ve saat 13.00′teki MYK toplantısını iptal eden Kılıçdaroğlu, saat 12.00′de özel uçakla Etimesgut’tan Soma’ya hareket edecek. Kılıçdaroğlu, Akhisar/Akselendi’ye indikten sonra, Soma’ya geçerek taziyelerde bulunacak
Kemal Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Soma’da şehit işçilerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına, işçi arkadaşlarına, Soma’ya ve Türkiye’ye başsağlığı ile sabır dileyeceğim. MYK üyelerimiz ve milletvekillerimizle acıların yaşandığı yerlere ziyaretlerde bulunacak, ilgililerden yetkililerden de bilgiler alacağım. Dileğimiz, yüreklerimizi yakan, içimizi çok derinden inciten, yüreğimizi yaralayan acılarımızın, üzüntülerimizin daha da büyümemesi” ifadesini kullandı.