Genç Türkiye Zirvesi

Geleceğe yön verecek 3000 şanslı genç seçildi, yeni gençlik hedefleri Genç Türkiye Zirvesi’nde belirlenecek.
“Genç Türkiye Zirvesi” 23-24-25 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda, “İnovatif Düşün Geleceği Yönet” ana teması ile bu sene 2.kez yapılacak. Onbinlerce başvuru içerisinden seçilen 3.000 stratejik vizyon sahibi genç; sivil toplum kuruluşları, iş dünyası temsilcileri, sanatçılar, yazarlar, gazeteciler ve bakanlar ile bir araya gelecek.
İnfoloji tarafından düzenlenen Genç Türkiye Zirvesi; Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Sanayi Odası, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı birikimi ve iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Beşiktaş Belediyesi Sponsorluğunda Yapılacak
Gençliğin Türkiyesi’nin konuşulacağı Zirve; Oktay Sinanoğlu ile imza günü, ünlü sanatçı Tuluyhan Uğurlu’nun piyano dinletisi ve özellikle İstanbul dışından katılımcılar için planlanan Miniatürk, Boğaz Turu ve YTÜ Davutpaşa Kampüs Gezisi gibi önemli kültürel ve sanatsal faaliyetler ile de göz dolduracak. Gençliğin yeni vizyonunun belirleneceği Genç Türkiye Zirvesi 2014; Metro Turizm, İGDAŞ, Ortadoğu Grup, HUAWEI, secretcv.com, Hürriyet Gazetesi, Posta Gazetesi, Best FM, haber7.com ve Beşiktaş Belediyesi gibi önemli kurum ve kuruluşların sponsorluğunda gerçekleşecek.