Meclis gündemi detayları

Beşiktaş’ta Mayıs ayı içinde gerçekleştirilen meclis toplantısında görüşülen maddeler şöyleydi:
“Açılış yoklama,
İşletme Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan kafeteryaların fiyat tarifesinin görüşülmesi hakkında.
Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan çöplerin toplanması, nakli ve kent temizliği ihalesinin 36 aylık süreyi kapsayacak şekilde yapılması hakkında.
Romancı ve Devlet adamı Ebubekir Hazım Tepeyran’a ait “Küçük Paşa” isimli romanının yayımlanışının 100. yıldönümü nedeniyle, yazar adına belediye ile ortak Roman Yarışması düzenlemesi ve yarışma ile ilgili harcamaların belediye bütçesinden karşılanması hakkında.
13-19 Mayıs 2014 tarihleri arasında İspanya’da yapılacak olan “Uluslararası Gençlik Seminerine” katılacak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve AB Komisyonu Avrupa Hibe Çalışma Grubu Başkanı’nın, uçak bileti ve vize ücretlerinin belediye bütçesinden karşılanması hakkında.
Belediyeninin düzenleyeceği sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde yurtiçi ve yurtdışında Belediyeyi temsil etmek üzere Oyun Gençlik ve Spor Kulübü ile Belediye Başkanı’na sözleşme yapabilme yetkisi verilmesi hakkında.
Beşiktaş İlçesi Türkali Mahallesi 45 pafta, 328 ada, 1 parsel üzerinde, Uzuncuova Caddesi No: 73 adresinde bulunan 431,00 m2 alanlı iki katlı yapının Beşiktaş Cem Vakfı’na tahsisi hakkında.
5393 sayılı yasaya göre 2014 yılında çalıştırılacak sözleşmeli personele ödenecek ücretlerin belirlenmesi hakkında.
5393 sayılı kanun çerçevesinde çalıştırılacak tam zamanlı sözleşmeli personele yapılacak ek ödemenin belirlenmesi hakkında. ”

HABER VE FOTOĞRAFLAR : ATAÇ TETİKEREN – DİDEM TUTAL