Dünyanın her yerindeyiz!..

Banner reklamlarınızı besiktas.com.tr de yayınlatın. Dünyanın her yerinden takip edilin.  Milyonlarca kişi tarafından takip edilmekte olan www.besiktas.com.tr ve www.beşiktaş.com.tr imtiyaz isim hakkı ODTÜ tarafından şirketimizce alınmıştır.

Ayrıca: www.gazetebesiktas.com ve www.radyobjk.com ve www.radyobesiktas.com ve www.besiktasradyosu.com ve www.besiktastelevizyonu.com ve www.radyobesiktas.tv ve www.besiktasweb.tv internet siteleri www.besiktas.com.tr’ye yönlendirilmiştir.
Google aramalarda en üst sıralarda çıkmakta olup, Beşiktaş’ın ve Beşiktaşlı’nın ilk ve tek digital medya platformudur.
Telif Hakları Kültür Bakanlığı tarafından korunmakta olup Beşiktaş Medya Grup resmi sitesidir.

WEB SON DK.HABER
Başta BJK Spor Haberleri olmak üzere, Ülke Gündemi ve Siyaset ve Magazin Ve Kültür-Sanat ve Semt Yerel Haberler ve Otomobil ve Emlak ve Ekstra Haberler başlıca kategorilerimizdir.
Güncel, Son Dakika ve Özgün Haber İçerikleri Ve Görseller sunmaktadır. Yaklaşık 13 yıldır yayın hayatında olan Web Sitemiz’de on birlerce haber ve görsel bulunmaktadır. Öte yandan özgün içerikli haberler de web sitemizde güncel olarak yayınlanmaktadır.

RADYO TV
Özel video ve kliplerin yanı sıra ilk kez tarafımızdan profesyonel stüdyolarımızda site üzerinden canlı ve kesintisiz 7/24 radyo ve görüntülü yayında yapılmaktadır.

E- GAZETE
Ayrıca her gün yine bir ilk gerçekleştirilerek (spor / yerel / ulusal ) olmak üzere 3 ayrı Beşiktaş Gazetesi yayınlanmaktadır.
Dünyanın her yerinden gazetelerinizi PC üzerinden ve IPad ve IPhone üzerinden gazeteniz elinizdeymiş gibi okuyabilmektesiniz.

BANNER FİYATLAR:
1- Ana sayfada yayınlanacak ana sponsor banner reklam:
Aylık 500 TL
2- İç sayfa sponsor banner reklam:
Aylık 300 TL
3- Ana sayfa yan banner:
Aylık 400 TL
4- Kent rehberinde banner reklam:
Firma görseli ve adı + adres + telefon + iletişim bilgilerinden oluşan 10 kelime ve fotoğraflı sektörel yayın:
Yıllık 500 TL.

İNDİRİM ORANI:
3 aylık bağlantılarda % 10 indirim.
6 aylık bağlantılarda % 15 indirim.
9 aylık bağlantılarda % 20 indirim.
Yıllık bağlantılarda % 25 indirim uygulanır.

Not: ( 3000 TL üzeri fiyatlarda yukarıdaki oranlarda indirim uygulanır. Aynı reklama yılda 1 kez indirim uygulanır. Fiyatlara KDV hariçtir.)

İnternet sitesi için lütfen tıklayınız. 
İnternet siteleri google hits görseli tıklayınız.