“Sıkıntıları aşacağız”

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Ümraniye’de yapılan antrenmanda tüm takıma nu sezon yaşadıkları sıkıntıları ve bu sıkıntıları aşma yolunu anlattı.
Hırvat teknik adam, bu sezon yaşadıkları sıkıntılara değinerek futbolcularına; “Kendi stadımızda oynayamıyoruz. Yaşadığımız sakatlıklar nedeniyle olumsuzluklarla karşı karşıyayız. Fakat, bundan daha fazla etkilenmek istemiyorsak sonuna kadar mücadele etmeliyiz” dedi.
Bilic, futbolcularına yaptığı konuşmanın devamında oyun içerisinde sonuna kadar savaşmalarını, özverili olmalarını ve birbirlerine güvenmeleri halinde yaşadıkları bütün sıkıntılara daha rahat göğüs gerebileceklerini belirtti. Bilic, kalan haftalarda maksimum mücadeleyi görmek istediğini oyuncularına iletti.
Antrenmanda ilginç bir diyalog da yaşandı. Beşiktaş’ın yedek forveti Mustafa Pektemek, as forvet Hugo Almeida’ya giderek teşekkür etti.
Almeida’nın Mustafa Pektemek ile 2 gol attığı Rizespor maçı öncesi yaptığı konuşmada, takım arkadaşına yetenekli ve hırslı olduğunu belirtirken; “Şanssızlıkları bırak. Rizespor’a karşı çok iyi oynayacağına inanıyorum” diyerek moral verdiği öğrenildi.