CHP adına Hazinedar, DSP adına Can Ataklı, AKP adına Zeynel Abidin Okul, MHP adına Burhan Akdağ yarışıyor. Ataklı açıklamalarda bulundu!..

Beşiktaş’ta yerel seçim çalışmaları sürüyor.CHP adına Murat Hazinedar, DSP adına Can Ataklı, AKP adına Zeynel Abidin Okul, MHP adına Burhan Akdağ yarışıyor.

DSP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Can Ataklı, Gazete Beşiktaş’ı ziyaret etti.

Ataklı’nın ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sırasında Ataklı “Temiz siyaset için ve her türlü çirkinliğe, vurdumduymazlığa bir karşı duruş” adına aday olduğunu söyledi. Can Ataklı, Beşiktaşlılara temiz bir el uzattığını vurguladı. “Beni takip edenler, yıllardır yaptıklarımı ve konuşmalarımı iyi bilirler. ” Oyları bölmek için değil, Beşiktaş’a başkan olmak için buradayım” dedi. Beşiktaş’ı tanıyan ve eskiden beri ilçede yaşayanlardan biri olduğunu sözlerine ekleyen Can Ataklı, halkla el ele vererek Beşiktaş’ın değerini yükselteceklerini, Beşiktaşlılara sormadan hiç bir iş yapmayacaklarını vurguladı. Devam eden güzel işlerin yanı sıra yenilerini de ekleyeceklerini belirtti.

“ KOLTUĞA YAPIŞMAM!..”
Ataklı “Önemli bir fikir de ortaya attı. Belediye Başkanlığı döneminde beğeni oranı belirleyeceğini, örneğin Beşiktaşlıların yüzde 10 oranında şikayet ve memnuniyetsizlik alırsa, referanduma gideceğini ve olumsuz sonuç çıkarsa, görevini ve süresini gözden geçireceğini söyledi. Temiz siyasetin halkın istekleri doğrultusunda ve müştereken yapılabileceğinin altını çizen Ataklı Beşiktaşlı istemezse ister İstanbul Büyükşehir Belediyesi olsun, ister hükümet, kapılarında yatar, savaşır o işi yaptırmam” dedi. “Beşiktaş’ın rantını Beşiktaşlıya dağıtacağım, bunun dışında rant dağıtmam, dağıttırmam” diye de sözlerini sürdürdü.

“ADAYLIĞIM BİR TAVIRDIR”
DSP’den adaylığını bir tavır bir duruş sergilemek amacıyla koyduğunu aktaran Can Ataklı, halkla birlikte karar alacaklarını, yanlışa dayatmaya dur diyeceklerini, markalaşma süreci içinde de yaşayanların huzuru ve düzenini sıkıntıya sokmadan Beşiktaş’ı yükselteceklerini işaret etti. Geliştirdiği birçok projenin olduğunu ve bunları halkla gerek bire bir temas, gerekse sosyal medya üzerinden paylaştıklarını söyleyen Ataklı, “Yardımlaşmalar başta olmak üzere, yaşlılar, kadınlar ve öğrencilere kucak açacağız.”şeklinde sözlerini sürdürdü. Ataklı; Beşiktaşlıların sporsal aktivitelerini rahatlıkla sürdürebileceği bir tesisin de gerçekleştirileceğini söyledi. Can Ataklı sporsal aktivitelerin yanı sıra üniversite şehri olarak anılan Beşiktaş’ta Avrupa’da örnekleri olan ve 24 saat açık her türlü aktivite ile faaliyetin yapılabileceği dev bir etüt merkezi inşaa edeceklerini belirtti. Can Ataklı öğrencilerin kafelerde yetersiz ortamlardan kurtularak daha rahat bir ortamda çalışma olanakları genişleteceğini belirtti. Yaşlı nüfus için de sosyal projelerin devamını sağlayacaklarını ve ihtiyaca yönelik de yeni atılımların gerçekleşeceğini vurgulayan Ataklı, imar oyunları ve rant paylaşımına kesinlikle izin verilmeyeceğini ve Beşiktaşlıların bu konuda dikkatli olmasını istedi.

One comment
  1. Sevgili Can Ataklı,dürüstlüğü,çalışkanlığı,cevvaliyeti,en önemlisi vatan ve millet sevgisi ile bu görevi ve inşallah bundan sonra üstleneceği,büyük şehir bld.bşk.lığı görevlerini,en güzel şekilde yapacak cesur bir vatan evlâdıdır.
    Başarılar diliyorum.

Comments are closed.