“Pişmandır, eminim”

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Galatasaray derbisi sırasında gözünden yaşadığı sakatlık ve tribünden gözüne tutulan lazer ışığıyla ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Medical Park Antalyaspor maçı öncesi bu sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zengin, derbi maçta gözüne tutulan lazerle ışığıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bazı kontrollerden geçtim, gün içerisinde gözüm tekrar muayene edilecek, retinanın arkasına bakılacak. Lazer daha önce de tutulan bir şey ve gerçekten hoş değil. Tribünden gözüme lazer tutan kişiye bir sormak lazım, acaba o ağabey kendi evladının gözüne de lazer tutuyor mu? Net bilmiyorum ama görme kaybı yaşama olasılığı da varmış. Üzerinde tabiri yerindeyse ‘eşek’ kadar göze tutmayın yazıyor. O da pişmandır eminim. İşin acı tarafı biri yapıyor, öteki gülüyor. Kocaman adamlar, biz de gençken alır duvara tutardık ama kimsenin gözüne tutmadık. Ben sırtıma pil de yedim çakmak da. Maç içerisinde dönüp hakeme söylemedim çünkü faydası olmaz, önüne geçemezsin.”