Jones hazırda bekliyor

Beşiktaş bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Fernandes’in sahalardan uzak kalacak olması Oğuzhan’ın durumunun da belirsizliği nedeniyle sıkıntıya giren Bilic’in tesellisi Jones’un oynayacak duruma gelmesi.
Galatasaray’dan zirve yarışında yara alan Beşiktaş bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Fernandes’in sahalardan uzak kalacak olması Oğuzhan’ın durumunun da belirsizliği nedeniyle sıkıntıya giren Bilic’in tesellisi Jones’un oynayacak duruma gelmesi.

Galatasaray derbisini kaybederek zirve yarışında yara alan Beşiktaş bir yandan da sakatlıklarla boğuşuyor. Fernandes’in 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması Oğuzhan’ın durumunun da belirsiz olması nedeniyle sıkıntıya giren Bilic’in tesellisi İse jermaine Jones’un oynayacak duruma gelmesi.

Beşiktaş’ın devre arası transfer döneminde Schalke’den transfer ettiği Jermaine Jones, siyah beyazlı formayı ilk kez giymeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Slaven Bilic, ligin 23. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları mücadelenin 18 kişilik kadrosuna Birleşik Amerikalı futbolcuyu dahil edecek.