Beşiktaş Belediyesi çalışıyor

Akatlar’da hummalı bir çalısma var… Tüm tretuvarlar, otopark yerleri baştan sona yapılıyor. Sabah sekiz buçukta belediye ekipleri gece geç saatlere kadar çalışmasını devam ettiriyor. Edinilen bilgiye göre tüm sokakların tamamlanacağı her mahallede bu tür çalısmaların aksatılmadan sürdürüldüğü öğrenildi.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, “10 yıldır Beşiktaş’ı yaşanılır bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalıştık, seçimlere kadar da bu çalışmaları aksatmadan sürdüreceğiz. Belediyecilik hizmetlerin yanı sıra açılışmlarımızı, etkinliklerimizi devam ettiriyoruz, tüm halkımız bu tür etkinliklere davetlidir. Verdikleri katkılar için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Beşiktaş Belediyesi her zaman olduğu gibi sosyal ve sanat alanında da etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor.  Tüm kültür merkezlerinde oyunlar, sergiler devam ederken toplumsal konulardaki yaralara da parmak basıyorlar. Dost Eller kampanyasının yanı sıra adaletin önemini vurgulamak ve kadına şiddete hayır demek için de geçtiğimiz hafta milyonlarca kişi ile birlikte Beşiktaş’tan seslerini tüm dünyaya duyurdular.

ÇOCUK BİLİM MERKEZİ VE
ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIYOR… 

Pazartesi günü Akatlar’da saat:10.00 Çocuk Bilim Merkezi  açılışını yapacak olan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, saat:12:00′ de  Levent’te Engelli Koordinasyon Merkezi’ni açacak.