Uğur Gedik görevden alındı

CHP MYK, Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’i belediye meclis üyelerini kendisi Genel Merkez’e sormadan değiştirdiği için görevden aldı.
İddialar ve konuyla ilgili de diğer detaylar şöyle:
CHP MYK, Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’i belediye meclis üyelerini kendisi Genel Merkez’e sormadan değiştirdiği için görevden aldı. CHP MYK, Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’i belediye meclis üyelerini kendisi Genel Merkez’e sormadan değiştirdiği için görevden aldı. Gedik, ihraç istemiyle de disipline sevk edildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK’da önceki gün sonlanan adaylık süreci değerlendirildi. 4 saat saat süren toplantıda, yerel seçim çalışmaları ve aday listeleri değerlendirildi. Toplantıda, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Uğur Gedik’in, görevden alınması, tedbirli olarak ihraç istemiyle Disiplin Kuruluna sevk edilmesi kararlaştırıldı. Gedik’in Genel Merkez tarafından gönderilen belediye meclis üyesi listesini değiştirip 2 ismi yazdığı ve öyle İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettiği belirtildi. Bu nedenle Gedik görevden alındı.