Taksim’deki patlama Beşiktaş’tan duyuldu

Taksim-Kazancı yokuşunda patlama sesi Beşiktaş’tan duyuldu yaralıların olduğu öğrenildi…Patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı söylendi.
Taksim Kazancı Yokuşu yakınında patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, meydana gelen patlamanın nedeninin tüp ya da doğalgaz olduğunu belirtti.
Taksim Kazancı Yokuşu’nda 5 katlı bir binanın 1. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Büyük bir gürültü ile yaşanan patlama şiddetiyle çevredeki binalar büyük hasar görürken, sokakta park halindeki arabalar ters döndü.
Dört kişinin yaralandığı bildirilen patlamada vatandaşlar büyük panik yaşadı. Beyoğlu Emniyet Müdürü Ünal Altıner de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelere başladı. Bomba olma ihtimaline karşı uzman ekipler de olay yerine sevk edildi.

VALİ MUTLU’DAN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kazancı Yokuşu’nda bir binada meydana gelen patlamaya ilişkin twitter hesabından açıklama yaptı.
Mutlu, twitter mesajında, “Beyoğlu Kazancı Yokuşu’nda bir binanın giriş katında patlama meydana geldi. İlk belirlemeler doğalgaz veya tüpgazdan kaynaklandığı yönünde” ifadesini kullandı.
Patlamanın ardından olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da, gaz sıkışmasına işaret etti. Altınok, 4 kişinin yaralandığını belirtti.