Beşiktaş:55-C.Zagreb:58

Beşiktaş İntegral Forex Takımı, EuroCup 2. Tur P Grubu 4. maçında konuk ettiği Cedevita Zagreb’e 58-55 yenildi.
Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmayı Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hakan Özköse ve Basketbol Genel direktörü Erman Kunter tribünden takip etti.
Siyah-beyazlılar karşılaşmaya; Colton Iverson, Caner Topaloğlu, Muratcan Güler, Doron Perkins ve Tomislav Ruziç beşiyle başladı.
son çeyrek detayları şöyle:
“Son çeyreğe takım, Muratcan Güler’in 3 sayılık basketiyle başladı ve karşılaşmada 45-44 öne geçti. Bu dakikadan sonra hücumda top paylaşımlarında sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlılar, karşılaşmada son 7 dakikaya 48-45 geride girdi. Perkins’in 3 sayılık basketiyle bitime 6 dakika kala skora eşitlik geldi(48-48). Hücumlarda çembere takılan takım, rakibinin dış atışlarına karşılık vermekte zorlandı ve son 2.30 dakikaya 57-51 geride girdi. Çekişmeli geçen son bölümde bitime 48.2 saniye kala ekip, Lofton’un 3 sayılık basketiyle farkı 2’ye indirdi(57-55). Kalan sürede öne geçemeyen takım, karşılaşmadan 58-55 mağlup ayrıldı.”

Karşılaşmada en skorer olan oyuncu, 11 sayıyla oynayan Chris Lofton olurken onu; 10’ar sayıyla Ryan Broekhoff ve Colton Iverson takip etti. 9 sayıyla Muratcan Güler ve 7 sayıyla da Doron Perkins skora katkı veren isimler oldu.