En skoreri Semih Erden!..

Beko Basketbol Ligi’nin Türk ve yabancı yıldızlarının karşı karşıya geldiği Beko All Star 2014 maçını Türk yıldızlar 122-111 kazandı.
Türk yıldızların, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman yönetiminde, yabancı yıldızların ise Banvit Başantrenörü Dimitrios Itoudis yönetiminde çıktığı karşılaşma, tempolu başladı.
Mücadelenin 5. dakikası yabancı yıldızların 16-14’lük üstünlüğü ile geçilirken, maçın ilk çeyreğini Türk yıldızlar, 33-31 önde tamamladı. Her iki takımın da şık basketler bulduğu maçın ikinci periyodunda, Semir Erden ve Cenk Akyol ile üst üste sayılar bulan Türk yıldızlar, 9-0’lık seri yakalayarak, maçın 15. dakikasında farkı 10 sayıya (51-51) çıkardı. Arroyo’nun oyuna girmesiyle hücum hattındaki etkisini arttıran yabancı yıldızlar, Justin Carter ile farkı azaltsa da etkili oyununu periyodun sonuna kadar sürdüren Türk yıldızlar, devreyi 65-61 üstün kapattı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında sayı üretmekte zorlanan yabancı yıldızlara karşı iyi oyununu sürdüren Türk yıldızlar, maçın son periyoduna 19 sayı farkla (99-77) önde girdi. Maçın son periyodunda da iyi oyununu devam ettiren Türk yıldızlar, karşılaşmadan 122-111 galip ayrıldı.
Karşılaşmada 20 sayı süreten Türk yıldızlardan Anadolu Efesli oyuncu Semih Erden, maçın oyuncusu seçilirken, yabancı yıldızların en skorer oyuncusu 17 sayıyla Justin Carter oldu