“Suçlamalar batırdı”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 9. dönem eğitim faaliyetlerini tamamlamasıyla dolayısıyla düzenlenen sertifika töreninde konuştu, “Geminin içindeki su gemiyi batırır demişlerdir. Rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları iktidarı batırmıştır” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:
Manevi değerleri rehber edinmiş ruhen kavramış yüksek ahlaklı gençlere çok ihtiyacımız vardır. İçinde bulunduğumuz zamanın avantaj ve dezavantajlarından kendine sorumluluk çıkarmalıyız. Gelişmeleri milliyetçi cevherlerle donatacak bir geleceğe ihtiyacımız vardır
Eğitim bir milletin can damarıdır. Akıl ile duyumun önemini gözetmelidir. Akılsız duygu çıldırmaya zemin hazırlar. Akıl ve duygunun cesaretle, yolları kesişmedikten sonra huzur mümkün değildir.Gönülleri kazanmamızın derin sırrını burada aramalıyız. Kutlu ecdadımızın hak yoluna halk yoluna sadakati milletimizi başarıdan başarıya uçurmuştur. Biz kalbi olmadan hasbi olunamayacağını muhterem ecdadımızdan öğrendik. Muhteşem bir maziden marazi bir hale kanatlanmak elbette ibretliktir. Tarihin gerisine düşmek böyle bir şeydir. Gönül insanı olmanın takdir topladığı toplumsal ilişkilerin el üstünde tutulduğu zamanlarda huzur vatandan eksik olmamıştır. Akıl kalpte bir nur gözdür. Bugünkü şartlarda yaşadığımız krizleri aşmanın yolu aklı ortak çalıştırmaktır.