Coşku Bebek’te!..

İstanbul’un en renkli yeni yıl eğlencesi bu yıl Bebek’te…
Müzik, eğlence, alışveriş, buz pateni pisti, atlı karınca, Noel Baba, 10 m.lik yılbaşı ağacı, alışveriş standları, tahtabacaklar ve jonglörler, Happy Nest ile çocuk etkinlikleri… Her gün canlı müzik performansları, Su Soley, Ece Seçkin, Yıldız Asyalı ve Number 1 FM DJ’leri, sürprizler ve çok daha fazlası…

Yeni yılı karşılamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

İstanbullular bu yıla Bebek’te bol eğlence, bol kahkaha, müzik ve sürprizlerle giriyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleşecek Bebek Yeni Yıl Festivali, 28-31 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbulluları Bebek Parkı’nda buluşturuyor.

28 Aralık Cumartesi günü açılacak ve her gün 10.00’dan akşam 23.00’e kadar sürecek olan Bebek Yeni Yıl Festivali, 7’den 70’e herkesi Bebek Parkı’na davet ediyor.

Park içerisine kurulacak yılbaşı pazarı, 200 m2’lik buz pateni pisti, atlı karınca, 10 m.’lik özel ışıklandırmalı yılbaşı ağacı, tahtabacaklar ve jonglörler, yılbaşı bandosu, Happy Nest ile yılbaşına özel çocuk etkinlikleri hem çocukları hem yetişkinleri unutamayacakları bir yeni yıl coşkusu yaşamaya davet ediyor.