Takıntılı, Panik ve Endişeli!..

Sıradan hayatların takıntılı, kaygılı, iç konuşmalarımızı tebessüm ettirerek anlatan “Göğe Bakan Adam” adlı oyun, Afife Jale Sahnesi’nde sahnelenecek.

Ortaköy’de farklı oyunlar birbirinin peşi sıra tiyatroseverler ile buluşuyor. Göğe Bakan Adam bunlardan bir tanesi… Cibali Oyuncuları yeni ayda sezon oyunu olan “Göğe Bakan Adam” adlı oyunu Afife Jale Sahnesi’nde sahnelenecek. 28 Aralık’ta sahnelenecek oyunla ilgili bazı detaylar ise şöyle sıralanıyor:
“Göğe bakan adam, Hayatının bir döneminde insanları aldatıp, duygularını kulanmış, kendi nefsi için her şeyi yapan, yapmış korkak, sıkıntılı, amaçsız, yalnız, bunalımlı, öz güvensiz, işsiz güçsüz tam bir dağılmadır. Kadınların yaşadığı olumsuzlukları, dertleri, güçlükleri, sosyal durumlarını ele alır. Kendinden çıkamamış, sorunlarını çözemeyen, takıntılarından kurtulamamış farklı kadın karakterlerin hikâyelerini, psikolojik bir derinlikle anlatır. Göğe bakan adam, sıradan hayatların takıntılı, kaygılı, endişeli, iletişimsizliklerini, iç konuşmalarımızı, panik atak hallerimizi tebessüm ettirerek anlatırken aynı zamanda bu hayatları sorgular.”